Hlavní obsah

Vznikl satirický seriál o Bushovi

Právo, BBC, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký televizní kanál Comedy Central bude příští rok vysílat satirický kreslený seriál Lil'Bush: Resident of the United States. Šest epizod o prezidentovi USA je dílem Donicka Caryho, který psal i pro úspěšný animovaný seriál Simpsonovi. Znají ho i čeští diváci z programu veřejnoprávní televize.

Článek

Prezident Bush a nejdůležitější členové jeho kabinetu jsou v seriálu znázorněni jako děti. Hlavní hrdina Lil'Bush (Malý Bush) se potuluje s kamarády Lil'Cheneym, přisprostlým chytráčkem, který pořád nesrozumitelně reptá, s Lil'Rummym a Lil'Condi. Nechybí ani jejich velcí rivalové Lil'Kim Jong Il a Lil'John Kerry.

V jedné scéně Lil'Bush mučí obsluhu v bufetu, protože místo typického amerického pokrmu hot dogu servíruje typický arabský falafel. Scéna připomíná skandální týrání vězňů v iráckém vězení Abú Ghrajb. Seriál už pouští jako pětiminutové klipy firma Amp'd do mobilních telefonů. Na ukázku se můžete podívat na http://promotions.ampd.com/lilbush/.

Anketa

Líbí se vám ukázka ze seriálu?
Super
33 %
Průměr
37,7 %
Hrůza
29,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 106 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám