Hlavní obsah

TV tip: Svět podle Prota a Harryho Pottera

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z víkendové televizní nabídky doporučujeme Svět podle Prota, pohádkového Harryho Pottera i drsnější Tři krále.

Článek

Svět podle Prota

Kevin Spacey herecky perlí v pozoruhodném snímku z roku 2001. O čem film je, nelze jednoznačně říct, nedozvíme se ani, kdo je blázen a kdo UFOn. Jisté je, že dokáže pobavit i dojmout svým zvláštním humorem a skvělými hereckými výkony.

(Svět podle Prota, ČT1, So 23:20)

Harry Potter a tajemná komnata

Druhé pokračování osudů populárního čaroděje Harryho Pottera. Harry (Daniel Radcliffe) je nucen trávit prázdniny u svých zlých příbuzných-mudlů. Domácí skřítek Doddy se pokusí Harryho varovat, že nesmí do Bradavic, protože mu tam hrozí smrtelné nebezpečí. Harrymu pomůže jeho kamarád Ron, který společně se svými bratry Fredem a Georgem přiletí v otcově létajícím autě Harryho zachránit...

(Harry Potter a tajemná komnata, Nova, Pá 20:00)

Tři králové

Ze záplavy akčních snímků vyčnívající Tři králové zavádějí diváka do Iráku, kde američtí vojáci náhodou objeví plánek, který může vést k pokladům nakradeným Iráčany v Kuvajtu. Američané rozjedou nebezpečnou neoficiální akci, která odhalí hrdinství i hrabivost jednotlivých postav. V hlavních rolích George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Spike Jonze a další.

(Tři králové, Prima, Pá 22:25)

Anketa

Který film máte nejraději?
Svět podle Prota
46,3 %
Harry Potter
47 %
Tři králové
6,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4633 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám