Hlavní obsah

Stouni valí do Brna, pravděpodobně dorazí v červenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocková legenda Rolling Stones letos zrušila mohutně propagovaný koncert v Brně, ale nakonec zřejmě přijede. Vyjednává se o přístím létě.

Článek

Agentura Glanc vyjednává o náhradě za zrušené vystoupení. Rolling Stones odvolali část svého turné kvůli zranění kytaristy Keitha Richardse. "Mělo by to být v červenci, ale zatím se o tom jen jedná," sdělil Novinkám pracovník agentury. Koncert by byl open air (nezastřešený).

Stejně jako čeští příznivci kapely měli letos smůlu i fanoušci v řadě dalších měst např. ve Španělsku, Belgii, Dánsku, Rusku a Německu. Dvaašedesátiletý Richards se zranil koncem dubna během dovolené na Fidži při pádu z kokosové palmy. Poté se na Novém Zélandu podrobil operaci, při níž mu byla z mozku odstraněna krevní sraženina.

Zčásti zrušené turné Rolling Stones nese název podle jejich zatím poslední desky A Bigger Bang. Kapela vznikla v roce 1962, nyní ji tvoří zpěvák Mick Jagger, kytaristé Keith Richards s Ronnie Woodsem a bubeník Charlie Watts. Koncertní sestavu doplňuje baskytarista Darryl Jones.

Reklama

Výběr článků

Načítám