Hlavní obsah

Zvrhlík v Praze obtěžoval osmiletou dívku. Utekla domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Devětadvacetiletý zvrhlík obtěžoval podle policie osmiletou dívku v Praze. Několikrát se před ní obnažoval. Děvče uteklo domů a svěřilo se matce. Policie už muže dopadla.

Zvrhlíka natočila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Dívka šla 20. ledna odpoledne ze školy po ulici U Laboratoře, když potkala muže, který něco nakládal do auta. Nevšímala si a šla dál. Muž však šel za ní a předběhl ji.

„Dívka ze slušnosti pozdravila. Na pozdrav muž nijak nereagoval a po chvíli se otočil a beze slov jí ukázal svůj penis. Dívenka se zalekla a poodešla o kus dál,“ uvedl ve čtvrtek mluvčí policie Richard Hrdina.

Zvrhlík přepadl na Šumpersku 18letou dívku. Když začala křičet, utekl

Krimi

Výtržník ji však doběhl a opět se obnažil. Děvče se snažilo nedívat a rozeběhlo se domů, kde vše popsalo matce. Ta informovala policii a rozjelo se vyšetřování. Po několika dnech byl podezřelý zadržen.

Zvrhlík v Praze zaútočil na dvě ženy. Prodavačka sexshopu se mu ubránila lstí

Krimi

„Lustrací devětadvacetiletého muže policisté zjistili, že byl již za obdobné jednání před sedmi lety odsouzen. Tehdy masturboval před panelovým domem a poté i během cesty do přilehlého parku,“ konstatoval Hrdina.

Za výtržnictví muži hrozí až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Zvrhlíka natočila kamera

Reklama

Výběr článků

Načítám