Hlavní obsah

Zloději vykradli za noc tři pumpy

Novinky, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Tři benzínové stanice na Karlovarsku přepadli během jediné noci neznámí pachatelé. Není jasné, zda mají případy z Nejdku, Bečova nad Teplou a Toužimi souvislost. Jisté však je, že terčem zlodějů se staly stanice jediné společnosti. Pachatelé způsobili škodu téměř milión korun.

Foto: Internet - souteze.org

Ilustrační foto

Článek

"V časných ranních hodinách oznámil 23letý provozovatel pumpy společnosti Benzina v Nejdku-Pozorka, že byl vyloupen," uvedla mluvčí karlovarské policie Eva Plíhalová. Vypověděl, že pachatel odstřihl zabezpečovací zařízení, které je napojeno na bezpečnostní agenturu. Poté vypáčil trezor, odkud odcizil částku více než 400 tisíc korun. Další škodu společnost vyčíslila na 75 tisíc korun.

Vypáčený trezor a poničené vybavení

Další vloupání bylo nahlášeno v Bečově nad Teplou. "V nočních hodinách neznámý pachatel vnikl do kanceláře objektu a odcizil cigarety různých značek a poškodil rozvaděč zabezpečovacího zařízení, přístroj pro autorizování platebních karet a přístroj sloužící pro přenos dat ze stojanů na pokladnu čerpací stanice," pokračovala mluvčí s tím, že pachatel způsobil škodu za skoro 30 tisíc korun.

Poslední případ se stal v Toužimi, kde zloděj vnikl do kanceláře, poškodil signalizační zařízení a stejně jako v Nejdku vypáčil trezor. Uvnitř nalezl nezanedbatelnou finanční hotovost, dálniční známky, CCS karty, telefonní karty a stravenky. To vše v hodnotě převyšující 420 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám