Hlavní obsah

Zloději ukradli vánoční odměny pro zaměstnance

Právo, Miroslav Homola
Brno

Zřejmě najisto kradli zloději, kteří obrali podnikatele jedné brněnské společnosti. Ten se jako každoročně i letos rozhodl, že před svátky udělá svým zaměstnancům radost formou vánočních prémií. Hotovost čtvrt milionu korun, kterou krátce předtím v bance vyzvedl, mu ale ukradli během oběda v restauraci.

Zloděj v Brně ukradl vánoční odměnyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Vše se událo kolem poledního, když muž vybral v bance finanční hotovost a s ní zašel rovnou na oběd. Zde si nešťastně odložil svoji bundu plnou peněz na opěradlo židle a svršku nevěnoval dostatečnou pozornost. To se mu očividně hrubě vymstilo, neboť se tak své životní šance chopili dva pachatelé a celý finanční obnos odcizili,“ popsal případ mluvčí policie Petr Vala.

Zloději ukradli ze skladu v Praze stovky mobilů, škoda až 10 milionů

Krimi

O tom, že se skutečně muselo jednat o rychlou a hlavně nenápadnou akci, svědčí i to, že po celou dobu naproti jednateli seděl jeho nic netušící kolega. Policisté případ prošetřují pro podezření z krádeže.

K dispozici mají záznamy z restaurace. Na nich jsou zachyceni dva muži, kteří mohou svojí případnou svědeckou výpovědí přispět k objasnění činu. V případě jakýchkoliv poznatků se lidé mohou obrátit na policisty z obvodního oddělení Brno-Komárov na telefonní lince 974 623 678, popř. také na lince tísňového volání 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám