Hlavní obsah

Zloděj v Praze chtěl vyrabovat luxusní taxi, při tom se producíroval před kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po zloději, který se do luxusního taxi v podzemních garážích v pražských Hlubočepích dostal pomocí hasicího přístroje. Z auta si nakonec nic neodnesl, protože ho vyrušil náhodný svědek. Po garážích se pohyboval bez ohledu na bezpečnostní kamery, na jejichž záběrech je dobře poznat.

Podezřelý je na kamerových záznamech dobře poznatVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu, který se stal 12. prosince, informovala v úterý mluvčí policie Hana Jeřábková.

„Pachatel si v garážích vytipoval luxusní automobil v taxi provedení a rozhodl se, že se do vozidla dostane vypáčením dveří u řidiče. To se mu však nepodařilo,“ uvedla Jeřábková.

Zloděj si posléze všiml, že na zdi visí hasicí přístroj, který vzal a prohodil oknem na levé straně auta. Prohledat auto už nestihl, protože ho vyrušil náhodný kolemjdoucí. Na autě však způsobil škodu ve výši 80 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají po zloději, který si z auta nic neodnesl

Muž byl ve věku asi 30–40 let, oblečen do modrých džínových kalhot, modré péřové bundy, sportovních bílo-černých bot a na hlavě měl čepici s kšiltem a nápisem Washington National.

„Policisté žádají širokou veřejnost, pokud by muže na kamerovém záznamu někdo poznal, ať kontaktuje tísňovou linku 158,“ uzavřela mluvčí Jeřábková.

Reklama

Výběr článků

Načítám