Hlavní obsah

Zloděj ukradl z auta v Praze obleky užívané k sexuálním praktikám. Škoda je 100 tisíc

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kuriózní případ řeší pražští policisté. Z auta na Jižním Městě někdo ukradl sportovní tašku, ve které se nacházely mimo jiné i latexové obleky, jež se používají při sexuálních praktikách. Škoda přesahuje 100 tisíc korun, pachateli hrozí až pět let vězení. O březnové krádeži ve čtvrtek informoval mluvčí pražských policistů Jan Daněk. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli.

Foto: Policie ČR

Ukradené oblečení.

Článek

Zloděj rozbil zadní okno zaparkovaného auta a zevnitř sebral sportovní tašku, v níž se nacházely sportovní boty značky Steel a New Rock, kožená bunda Brixton a několik latexových obleků používaných k sexuálním praktikám.

Majiteli způsobil škodu za více než 100 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Ukradené oblečení

K události policie zatím nenašla žádné svědky a k dispozici nemá ani kamerové záznamy. Obrátila se proto s žádostí o pomoc na veřejnost.

„Oblečení mohlo skončit někde v bazaru nebo ho mohl někdo někde nabízet,“ řekl mluvčí.

Foto: Policie ČR

Ukradené oblečení

Z toho důvodu policie zveřejnila snímky odcizených věcí. „Pokud je někdo pozná, informace přijmou operátoři tísňové linky 158,“ sdělil Daněk.

Foto: Policie ČR

Ukradené oblečení

Pachateli v případě dopadení a prokázání viny hrozí až pět let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám