Hlavní obsah

Ženu v bytě na Černém Mostě někdo ubodal, našel ji její syn

Novinky, jap, ok
Praha
Aktualizováno

V noci na středu objevil muž v jednom z bytů na pražském Černém Mostě svou mrtvou matku. Její smrtí se už zabývají krajští kriminalisté. Záchranáři pak v bytě resuscitovali s bodným poraněním 43letého druha zemřelé.

BEZ KOMENTÁŘE: V bytě na Černém Mostě byla objevena mrtvá ženaVideo: Novinky

 
Článek

„Přijali jsme oznámení o nálezu mrtvé ženy, kterou v jednom z bytů na Černém Mostě objevil její syn,” řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Jak dále doplnila, ve vedlejší místnosti byl posléze nalezen zraněný také ženin druh.

„Byli jsme přivoláni do Bryksovy ulice k ženě v bezvědomí, po příjezdu na místo ale pacientka ročník narození 1963 podlehla mnohočetným bodným poraněním. Na stejném místě jsme následně resuscitovali o deset let mladšího muže, taktéž s bodnými poraněními, který byl následně převezen na ARO Nemocnice Na Bulovce,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Rodině mrtvé ženy přivolali policisté psychologa. Kriminalisté z pražské mordparty pak v bytě několik hodin zajišťovali potřebné stopy. Tělo ženy ohledal také koroner záchranné služby.

„Vyšetřovatel ve věci zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy. Vzhledem k počátečnímu stádiu vyšetřování policie nebude k případu prozatím vydávat žádné další informace,” uzavřela Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám