Hlavní obsah

Žena zaútočila na svou čtyřletou dceru a pak na sebe. Hrozí jí 10 let vězení

– Plzeň
Právo, ČTK, kal

Kriminalisté po roce obvinili ženu (38) žijící v Plzni z trestného činu opilství. Loni 5. července chtěla podle kriminalistů pod vlivem alkoholu usmrtit sebe i svoji dceru (4). Té i sobě způsobila řezná poranění, řekla v sobotu policejní mluvčí Ivana Jelínková. Pokud se u soudu prokáže její vina, hrozí jí až deset let za mřížemi.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Vyšetřování bylo komplikované, a to zejména s ohledem na vypracování několika znaleckých posudků, které bylo třeba následně prostudovat, aby mohli kriminalisté případ řádně objasnit. Z výsledků posudků vyplynulo, že žena se protiprávního jednání dopustila ve stavu nepříčetnosti,“ uvedla mluvčí.

Kopl mladou ženu v Praze do obličeje a ochromenou ji okradl. Chytili ho, když byl na pivu

Krimi

Podle serveru krimi-plzen.cz se událost stala v Puškinově ulici loni 5. července kolem 4 hodiny ráno. Policisty přivolala sousedka kvůli křiku a zoufalému dětskému pláči. Na místě našli Bělorusku a její asi čtyřletou dceru, obě s mnoha řeznými ranami po celém těle. Matka na dceru útočila skleněným střepem, uvedl server.

Žena nadýchala jedno promile. Dceru záchranáři odvezli na urgentní příjem nemocnice, její matku na chirurgické oddělení a po ošetření na uzavřené oddělení psychiatrie.

Reklama

Výběr článků

Načítám