Hlavní obsah

Žena v Karviné našla doma 13letého zloděje. Už 62krát utekl z ústavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Třináctiletého zloděje přistihla v noci na středu žena ve svém bytě v Karviné. Hoch utekl z výchovného ústavu, podobně to podle policie udělal už 62krát.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Chlapec vlezl podle zjištění policie do přízemního bytu otevřeným oknem po jedné hodině ráno. Protože byl hlučný, vzbudil ženu, která se šla podívat, co se děje.

Muž, který chtěl podpálit policejní služebnu, je ve vazbě

Krimi

„Uviděla postavu malého vzrůstu. Vylekala se a křikem vzbudila manžela. Vystrašená žena následně oznámila, že v jejich bytě našli chlapce s připravenou naplněnou taškou,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Pohřešovanou ženu z Karvinska našli zavražděnou, zásahovka zadržela podezřelého

Krimi

Policisté zjistili, že jde o známou firmu. Třináctiletému chlapci byla před dvěma lety nařízena ústavní výchova v těrlickém ústavu. Za ty dva roky však podle mluvčí již 62krát utekl.

„V průběhu dnešního dne policisté procesně zpracují přečiny porušování domovní svobody a vloupání ve stadiu pokusu,“ konstatovala Viačková. Chlapec však není trestně odpovědný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám