Hlavní obsah

Žena v Hradci po partnerské hádce upadla na chodník, v nemocnici zemřela

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Hádka mladého partnerského páru skončila v sobotu v Hradci Králové tragicky. Žena po těžkém úrazu hlavy, který si způsobila pádem na obrubník, druhý den v nemocnici zemřela. Policie hledá svědky incidentu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Potyčka mezi 33letým mužem a 24letou ženou vyvrcholila fyzickým napadením, při kterém žena upadla a hlavou narazila na chodník. Způsobila si těžké zranění a byla převezena do nemocnice v Hradci Králové.

„Druhý den odpoledne svým zraněním podlehla. Nešťastná událost se přihodila na pěší zóně mezi jezem Hučák a Gymnáziem J. K. Tyla,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Iva Kormošová.

Kriminalisté muže obvinili z trestného činu ublížení na zdraví a soud ho ve středu poslal do vazby. Policie hledá svědky této události, kteří se v místě pohybovali mezi 3:30 a 5:20.

„Hledáme i svědky roztržky mezi nimi, která tomuto incidentu předcházela a měla se odehrát kolem třetí hodiny u Klubu 21 naproti zimnímu stadiónu, kde měli trávit společně večer,“ dodala mluvčí s tím, že svědci mohou volat na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám