Hlavní obsah

Žena u zastávky v Břeclavi zakopla ve tmě o šňůru nastraženou těsně nad zemí

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Břeclavští strážníci vyšetřují od pondělního večera incident, při němž se žena zranila o šňůru nataženou na veřejném místě kousek nad zemí. Ve tmě nebylo šňůru vidět a žena na to doplatila šrámem. Na sociálních sítích se objevilo tvrzení, podle nějž nemuselo jít o první podobný případ.

Foto: Městská policie Břeclav

Nebezpečná nástraha v Břeclavi

Článek

„V pondělí večer vyjeli městští strážníci na sídliště Na Valtické prověřit oznámení, že někdo natáhl v okolí autobusové zastávky u točny strunu,“ popsala událost mluvčí břeclavských strážníků Lenka Rigó.

Volající čekala na strážníky na místě a řekla jim, že o nataženou strunu zakopla a způsobila si zranění. „Vystoupila jsem z auta a udělala jen pár kroků, a už to bylo, tak jsem to uškubla,“ líčila žena.

Zranění ženy naštěstí nebylo vážné a nebylo třeba lékařského ošetření.

Foto: Městská policie Břeclav

Nebezpečná nástraha v Břeclavi

Policisté na místě zjistili, že překážka nebyla ze struny, ale že šlo o pevnou šňůru. „Byla někým pečlivě omotána kolem kmene stromu, odtud natažena k sloupu veřejného osvětlení a k autobusové zastávce. Asi není třeba zdůrazňovat, že případné následky zranění by mohly být daleko vážnějšího charakteru,“ podotkla mluvčí.

Strážníci při prověřování případu nyní sledují zejména kamerové záznamy.

Událost rozvířila pozornost také na sociálních sítích. Podle jedné z obyvatelek sídliště se prý nejednalo o první podobný případ. Tvrdí, že v létě její dcera při jízdě na kole údajně narazila na strunu a vyvázla prý s pořezaným krkem.

Podobný případ řešili loni policisté v Pardubicích. Neznámí vtipálci natahovali v noci na mostě přes Labe potravinovou fólii, která pak ohrožovala cyklisty a motorkáře. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám