Hlavní obsah

Žena si čekání na vlak krátila hraním s laserem. Zasáhla policejní auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tanvald

Nebezpečnou hru si zvolila o víkendu žena při čekání na vlak v Tanvaldu na Liberecku. Laserem svítila na auta a oslnila také projíždějící policejní hlídku. Policisté jí dali pokutu.

BEZ KOMENTÁŘE: Oslnila laserem projíždějící hlídkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka projížděla v sobotu kolem jedenácté hodiny večer Tanvaldem, když je u nádraží upoutalo zelené světlo ve křoví. O chvíli později se paprsek objevil přímo ve služebním autě.

Pilota vojenského letadla na Chrudimsku někdo oslnil laserem

Krimi

„Oslepující záře prolétla policejním vozem znovu a znovu. Aby muži zákona předešli například vážné dopravní nehodě, okamžitě se vydali k místu, odkud paprsek vycházel,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté si nejprve mysleli, že s laserem si hrají děti. Místo nich ale objevili dvojici v „produktivním věku“, který ale nespecifikovali. Dvojice stála na nástupišti a žena si hrála s laserem.

Její zábavu hlídka posoudila jako přestupek, jehož horní hranice pokuty je 10 tisíc korun. Žena dostala pokutu na spodní hranici. „Nutno podotknout, že předem nedomyšlené chování ženu přivedlo nejen ke konfrontaci se zákonem, ale v závěru jí ještě způsobilo další komplikace. Vlak, na který čekala, jí ujel,“ konstatoval Robovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám