Hlavní obsah

Žena se na protialkoholním léčení seznámila s tyranem. Při zadržení nadýchal pět promile

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Až čtyřmi lety vězení by mohl být potrestán 29letý muž z Náchodska, který byl po zhruba měsíci a půl opětovně obviněn z trestného činu týrání osoby žijící ve společné domácnosti. Dvojice se seznámila na léčení a při zásahu policie jim naměřili 3,5 a 5 promile.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Muž měl fyzicky napadat svou o 14 let starší přítelkyni. Ta po jeho dvou posledních útocích skončila v nemocnici,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová a dodala, že poprvé byl násilník obviněn v polovině října. Navíc byl na 10 dnů vykázán ze společného obydlí.

Postiženého syna zavírala do chlívku. Není to prý týrání

Krimi

Vyšetřování ukázalo se, že fyzické útoky přicházely v různých intervalech a byly stále častější. Vždy však pod vlivem alkoholu. Žena zpočátku nevyhledávala ani lékařské ošetření. Přestože se bála o život a zdraví, s partnerem zůstávala a skutečnosti o týrání tajila.

Domácí násilí na dětech při zavřených školách vzrostlo

Krimi

„Policisté provedli v jejich domácnosti namátkové kontroly. Navštívili je také minulou středu a podrobili dechové zkoušce. Žena nadýchala necelá 3 promile a muž necelá čtyři. Jelikož policisté neměli žádné podezření na protiprávní jednání, odjeli. O dvě a půl hodiny byli na místo přivoláni zpět. U poškozené ženy, která byla se zraněním převezena do nemocnice, zjistili téměř 3,5 promile a u muže téměř 5 promile,“ dodala policejní mluvčí.

Následně se ukázalo, že se seznámili v protialkoholní léčebně a po propuštění na konci června spolu začali bydlet. Už po 14denním soužití ale začal muž partnerku napadat. V současné době je ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám