Hlavní obsah

Žena natočila v Praze drzého sprejera

– Praha
Novinky, kub

Pražští policisté pátrají po muži, kterého nahrála žena mobilním telefonem, když ničil sprejem fasádu domu. Čmárání sice zanechal, ženě nicméně odvětil, ať klidně volá policii, a odešel. Policie po něm pátrá, měl způsobit škodu za 20 000 korun.

Žena přistihla v Praze vandalaVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena sprejera přistihla v Holešovicích v ulici Komunardů již 5. dubna kolem 17. hodiny, policii se dosud nepodařilo podezřelého vypátrat, obrátila se proto nyní na veřejnost s žádostí o spolupráci.

Vandal na pražské fakultě rozřezal přes sto křesel darovaných z Hradu

Krimi

„Posprejoval fasádu jednoho z domů. Při činu ho však natočila pohotová kolemjdoucí. Pořízený videozáznam je tak zásadním důkazním prostředkem v celé věci. Svým jednáním způsobil škodu téměř 20 000 korun,“ sdělila ve středu mluvčí policie Hana Křížová.

Žena na záznamu podezřelého okřikla a pohrozila mu, že zavolá policii. Muž přestal čmárat, šel opodál a ženě odvětil, ať policii zavolá.

Foto: Policie ČR

Podezřelého sprejera zaznamenala také bezpečnostní kamera v obchodě

„V případě, že muže na kamerovém záznamu nebo fotografii poznáte, neprodleně, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí s tím, že za poškozování cizí věci hrozí až roční vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám