Hlavní obsah

Žena na Zlínsku napadla nožem manžela v posteli

Novinky, kub

Pokusem o těžké ublížení na zdraví vyvrcholilo složité soužití manželského páru na Zlínsku. Policie tam řešila jejich konflikt, při kterém žena podle vyšetřovatelů napadla svého manžela nožem. Muž se stačil ubránit, ženě hrozí až deset let vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v pondělí krátce před půlnocí. „Žena po požití alkoholu na svého muže zaútočila v posteli kuchyňským nožem se čtrnácticentimetrovou čepelí. Přitom mu za pomoci vulgárních výrazů vyhrožovala zabitím,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Muž stihl zadržet manželčinu ruku a vyvázl jen s několika škrábanci, pak zavolal na tísňovou linku. Podobný incident nebyl první, podle kriminalistů žili 58letá žena a o rok mladší manžel ve společné domácnosti tři roky, jejich soužití ale bylo od začátku problematické.

Za útok dýkou na manžela na Plzeňsku dostala žena podmínku

Krimi

Policisté ženu obvinili z nebezpečného vyhrožování a z pokusu o těžké ublížení na zdraví a na deset dní ji vykázali z domu. Dechové zkoušky prokázaly u manželů alkohol, oba nadýchali přes promile.

„Ženu, která se i po příjezdu policistů chovala agresivně a arogantně, policisté zadrželi a převezli do policejní cely,“ dodala mluvčí s tím, že obviněné hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám