Hlavní obsah

Žena na Pardubicku si chtěla pohladit tygra, šelma jí ukousla ruku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvojenec

Vážné zranění ženy, které způsobilo zvíře, řešili v pondělí odpoledne záchranáři na Pardubicku. Žena si chtěla pohladit tygra v kleci, ten jí ale ukousl ruku. Záchranáři ženu přepravili do nemocnice, případ si převzala policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

K události došlo v obci Chvojenec v areálu, jehož majitel chová šelmy a kde měla rodina zraněné ženy ustájené koně, o které se docházela starat.

„V době, kdy 66letá žena procházela okolo zamřížovaného výběhu s tygrem, si chtěla zvíře pohladit, a ačkoliv na to byla v minulosti opakovaně upozorňována, aby to nedělala, strčila ruku mezi mříže. Zvíře poté na ženu zaútočilo. U klece se žena nacházela se svou neteří, bez přítomnosti chovatele,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Dita Holečková.

Žena si myslela, že návštěva už odešla, a vypustila dogu. Zvíře pokousalo dva muže

Krimi

Přivolaní záchranáři ženě podali léky proti bolesti a po ošetření ji převezli do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Mluvčí záchranky Aleš Malý uvedl, že žena utrpěla závažné poranění horní poloviny těla. Podle informací Novinek z místa události jí zvíře ukouslo ruku po předloktí.

Pes vyběhl v Praze z domu a pokousal tři ženy

Krimi

Na místo dorazili kriminalisté, kteří se nyní celou věcí zabývají.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám