Hlavní obsah

Zdrogovaný řidič jel v Praze na výslech kradeným autem pod vlivem drog

– Praha

Jednatřicetiletý řidič jel v Praze minulý týden na výslech kradeným autem pod vlivem drog. Navíc měl zákaz řízení, nyní mu za to hrozí dva roky vězení.

Muž přijel na policii kradeném autemVideo: Policie ČR

 
Článek

Minulou středu dostali policisté ze Smíchova zprávu, že v okolí služebny by se měla pohybovat kradená dodávka. Hlídka si na ni proto počkala a provedla kontrolu.

„Jednatřicetiletý řidič byl velmi nervózní, a jak se později ukázalo, měl pro to také patřičný důvod. Policisté zjistili, že má dva platné zákazy řízení motorových vozidel a dodávka je opravdu vedená jako kradená,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Agresor vážně zranil muže a ženu v pražském metru. Zadržel ho jeden z cestujících

Krimi

Test na drogy byl pozitivní na pervitin, muž se také podle policie přiznal, že ho pravidelně užívá a i den předtím jej užil. Pervitin měl také po kapsách.

Policisté ho doprovodili na 10 metrů vzdálenou služebnu, kde si vyslechl obvinění ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Za krádež auta však zatím obviněn nebyl.

BMW i řidičák měl kradené, ukázala kontrola opilého českého řidiče v Německu

Evropa

„Největším překvapením pro zakročující policisty bylo zjištění, že muž jel za takovýchto okolností k výslechu na jiné oddělení PČR, kam byl předvolán kvůli předešlým prohřeškům,“ shrnul Hrdina.

Foto: Policie ČR

Muž přijel na policii kradeným autem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám