Hlavní obsah

Zdrogovaná motorkářka ujížděla před policisty rychlostí 200 km/h

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Mladá motorkářka v noci na pátek ujížděla policejní hlídce na Vsetínsku. Na tachometru měla místy až 200 km/h, poté ale nezvládla zatáčku a havarovala. Hlídce se pak přiznala, že se posilnila pervitinem a navíc řídila se zákazem řízení.

Foto: Policie ČR

Havarovaná motorka řidičky pod vlivem pervitinu

Článek

„Motocyklistku chtěli ve čtvrtek před půlnocí zastavit a zkontrolovat policisté ve Frenštátě pod Radhoštěm. Řidička však nereagovala na jejich výzvy k zastavení a ujížděla z Frenštátu směrem do Rožnova,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Dvaadvacetiletá dívka místy ujížděla až 200 km/h, při příjezdu do Rožnova však nezvládla odbočování vlevo a havarovala. Přestože byla zraněná, dala se na útěk.

Neunikla daleko, policisté mladou motorkářku zadrželi. Dechová zkouška byla negativní, test na drogy naopak pozitivní. Dívka přiznala, že požila pervitin a řídila se zákazem řízení. Zraněnou motorkářku odvezla záchranná služba do nemocnice ve Valašském Meziříčí.

„Mladá žena je podezřelá z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ konstatovala mluvčí.

Opilý a zdrogovaný motocyklista ujížděl policistůmVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám