Hlavní obsah

Zákazník močil ve Svitavách do pečiva, zachytila ho kamera

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Až dvouleté vězení hrozí 48letému muži, který dělal nepřístojnosti v obchodě s potravinami ve Svitavách. Podle svědků neměl roušku, která je povinná kvůli nařízení vlády, navíc později z kamerových záznamů vyplynulo, že močil do pečiva. Policie pak muže zadržela.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž močil ve Svitavách do pečivaVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž se objevil v obchodě v předešlých dnech, sdělila v úterý mluvčí policie Eva Maturová. Podle zaměstnankyň byl arogantní a vulgárně reagoval na prosbu, aby si nasadil roušku.

Nevzala si do obchodu roušku, po upozornění napadla vedoucí. Skončila ve vazbě

Koronavirus

„Nakupující muž odešel k džusům, potom k pečivu, následně přešel k pokladně, kde i zaplatil, a odešel pryč. Po chvíli si pracovnice všimla, že pečivo je nějak mokré, a mimo to cítila i zápach močoviny. Kamerové záznamy její domněnky potvrdily,” upřesnila mluvčí.

Na záznamech je vidět, jak zákazník vykonal potřebu do přepravek s pečivem. Policie později muže vypátrala. Podle Maturové se přiznal a projevil lítost.

Dali na koleje beton, vlak musel brzdit. Zadrželi podezřelé, prý jednali zkratkovitě

Krimi

„Škodu na pečivu i výdaje související s nutnou dezinfekcí prostoru prodejny uhradil. Přesto je nadále podezřelý z výtržnictví, za což mu hrozí až dvouleté vězení,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám