Hlavní obsah

Záhadná smrt ženy v Praze: policistu, v jehož autě ji nalezli mrtvou, neznala

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Prošetřování případu mrtvé ženy nalezené ve středu v soukromém autě policisty v pražském Břevnově si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Mrtvá žena však nebyla s policistou v žádném příbuzenském vztahu, inspekce proto bude zjišťovat, jak se do auta dostala. Podle informací Novinek zatím nic nenasvědčuje tomu, že by žena zemřela násilnou smrtí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V pražském Břevnově bylo objeveno tělo ženy v autě.

Článek

V ulici Pod Královkou, kde byla mrtvá žena v autě nalezena, se v průběhu vyšetřování objevili zástupci vedení pražské policie, ale také vyšetřovatelé GIBS. Auto, v němž byla žena nalezena, totiž patří policistovi.

„Mohu potvrdit, že jsme převzali vyšetřování případu. To je však na samotném počátku, proto nebudeme sdělovat další informace,“ řekla Novinkám mluvčí GIBS Ivana Nguyenová.

V Praze objevili v autě mrtvolu ženy

Krimi

Podle informací Novinek však zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měl mít policista jakýkoliv podíl na smrti ženy. Záhadou však je, jak se do auta dostala. S policistou totiž není v žádném příbuzenském vztahu a podle všeho se vzájemně ani neznali.

V úvahu tak připadá také možnost, že chtěla žena v cizím autě například přespat. To vše ale budou muset prověřit a případně potvrdit nebo vyloučit vyšetřovatelé GIBS.

Mrtvá žena byla nalezena v zaparkované škodovce ve středu odpoledne v ulici Pod Královkou na pražském Břevnově. Kriminalisté na místě několik hodin zajišťovali stopy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám