Hlavní obsah

Záchranář bránil napadeného doktora, útočník ho chytil pod krkem

Novinky, Petr Nový
Karlovy Vary

V noci na pátek byla napadena posádka záchranné služby v jednom z bytů v Karlových Varech. Agresivní muž zaútočil na lékaře, do cesty se mu ale postavil jeden ze záchranářů. Útočník ho chytil pod krkem a přimáčkl na zem. Případem se už zabývá policie.

Článek

Lékařská posádka byla přivolána do ulice Na vyhlídce, kde 52letý agresivní muž napadl svoji manželku. Záchranáři proto požádali dispečink o vyslání hlídky policie na místo. Než však policisté dorazili, zaútočil muž i na záchranáře.

„Muž od začátku slovně napadal naši posádku, odmítal komunikovat a po chvíli se rozeběhl proti našemu lékaři. V tom momentě se mu do cesty postavil jeden z našich záchranářů, aby bránil doktora. Muž ho chytil pod krkem a narazil vší silou na zeď,“ popsal incident mluvčí záchranářů Lukáš Hutta.

Na požádání lékaře policie zakročila a muže spoutala. Poté byl převezen na vyšetření na neurologickou ambulanci karlovarské nemocnice. „Náš záchranář byl z incidentu otřesen, stěžuje si na bolest hlavy a má zhmožděný krk,“ doplnil Hutta.

Reklama

Výběr článků

Načítám