Hlavní obsah

Zábradlí při nehodě na Frýdecko-Místecku propíchlo auto

Právo, hon
Frýdek Místek

U vážné nehody zasahovala záchranka v pondělí před polednem v Morávce na Frýdecko-Místecku. Osobní auto narazilo do mostního zábradlí, jehož část následně propíchla čelní sklo. Při nehodě byla vážně zraněna žena, kterou záchranka převezla ve vážném stavu do ostravské fakultní nemocnice.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Následky nehody v Morávce

Článek

Informaci o nehodě převzala krajská záchranka v pondělí před půl dvanáctou dopoledne. Na místo vyjela posádka rychlé zdravotnické pomoci a vyslán byl vrtulník letecké záchranné služby, informoval v úterý na webu mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

„Šestapadesátiletá žena utrpěla při střetu vícečetná vážná poranění. Nutné bylo provedení intubace a její připojení k přístrojem řízené ventilaci. Záchranáři postiženou zajistili krčním límcem a uložili do vakuové matrace. Poté byla letecky transportována do Fakultní nemocnice v Ostravě,“ popsal zásah Humpl.

„Devětadvacetiletý muž, který ve vozidle rovněž cestoval, byl při vědomí, bez vnějších známek zranění. Po ošetření na místě události jej pozemní posádka ZZS přepravila do frýdecko-místecké nemocnice,“ dodal mluvčí.

Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám