Hlavní obsah

Za sex s vlastními dcerami dostal devět let

Právo, Novinky, Svatava Hernandezová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Krajský soud v Plzni poslal osmatřicetiletého otce dvou dcer na devět let do vězení. Dlouhodobě dcery zneužíval a pak tvrdil, že se vše dělo na základě dobrovolnosti. Děti prý za sex získávaly různé odměny.

Článek

Muž svou první dceru už od deseti let nutil, aby mu rukou třela úd až do vyvrcholení a později ji přinutil i k orálnímu sexu. Kromě toho prý několikrát donutil dívku násilím k souloži. Před dvěma lety pak přenesl tuto podivnou přízeň i na druhou, tehdy 12letou dceru, kterou opakovaně zneužíval. 

"Je to hrůza, to číst, co jsem udělal. Není ale pravda, že bych ji tak často zneužíval, jak je mi kladeno za vinu. Co se týče análního sexu s ní, zkoušel jsem to jen dvakrát, ale říkala, že ji bolí zadeček....dělala mi to spíš pusou...tak nějak je to pravda...ukončete to, je to hrozné," uvedl již dříve.

Dceru prý miloval

Zároveň tvrdil, že svou starší dceru miloval. "Nedokážu to vysvětlit, popírám ale, že bych ji znásilňoval, spíš jsem ji vždy ukecal," řekl mimo jiné s tím, že ho později dívka využívala, když něco chtěla. "Když něco chtěla, tak mi slíbila, že na mě bude hodná. Věděli jsme oba, co to znamená, že se se mnou pomazlí. Myslím, že mého vztahu a citů k ní využívala...je hrozné na to myslet," dodal.

Děvče i její matka, která se se svým manželem již rozvedla, však na svých výpovědích trvaly. Znalec pak ke svému posudku uvedl, že u žalovaného nezjistil žádnou sexuální deviaci, ani duševní poruchu, která by vysvětlovala jeho chování. "Jeho rozpoznávací a ovládací schopnosti byly zachovány. Jednalo se jen o náhražkové sexuální chování, neboť sexuální potřeby manželů byly odlišné. Nezjistil jsem ani nějakou agresivní složku jeho sexuality," doplnil znalec.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám