Hlavní obsah

Z nakloněného autobusu na Benešovsku nebylo úniku, cestující ho vyvažovali

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neveklov

Nebezpečně nakloněný skončil ve středu po nehodě autobus na Benešovsku, když se pod ním v zatáčce utrhla krajnice. Vozidlo hrozilo převrácením, bezmála dvacítka cestujících uvnitř vozidlo před příjezdem hasičů a policie vyvažovala. Nehoda se nakonec obešla bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Nakloněný autobus na BenešovskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Řidič linkového autobusu se dostal s osmnácti cestujícími do problémů ve středu po 15. hodině na silnici mezi Přibyšicemi, které jsou součástí Neveklova, a obcí Tisem. Když autobus v zatáčce míjel osobní auto, utrhla se pod ním krajnice.

U Libeře se srazil autobus s dacií, čtyři zranění

Krimi

„Pravou stranou sjel autobus mimo vozovku. Ke střetu nedošlo, ale autobus zůstal nebezpečně nakloněný. Cestující a řidič jej svojí vahou vyvažovali, aby se nepřevrátil. Nikdo nebyl zraněn, ale nebylo možné vystoupit,” popsal ve čtvrtek nehodu mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Foto: HZS Středočeského kraje

Nehoda autobusu na Benešovsku se obešla bez zranění

Hasiči zajistili autobus z jedné strany stabilizačními tyčemi a z druhé lanovým navijákem z vyprošťovacího automobilu. Cestující pak mohli bezpečně vystoupit, odtahová firma pak vozidlo vyprostila.

Armádnímu autobusu upadlo za jízdy u Nymburka kolo, narazilo do auta

Krimi

„Po dvou hodinách byl zásah ukončen a místo předáno policii,” upřesnil mluvčí s tím, že byl pro cestující k mání náhradní odvoz, některé pasažéry ale odvezli přivolaní příbuzní, jiní odešli pěšky.

Foto: HZS Středočeského kraje

Autobus zůstal po nehodě na Benešovsku nebezpečně nakloněný

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám