Hlavní obsah

Vykradač automatů zatčen v Plzni

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Přímo na ulici zatkli ve středu večer plzeňští policisté muže, který vykrádal automaty na prodej jízdenek městské hromadné dopravy. Podle Michaely Altmanové z městského policejního ředitelství je podezřelým šestatřicetiletý cizinec. Toho policisté z pohotovostního pořádkového odboru dopadli na Americké třídě na základě oznámení občanů.

Článek

"Na muže, který se násilím pokouší vniknout do automatu, upozornil na linku sto padesát osm pětadvacetiletý svědek. Řekl, že ten člověk do automatu tluče a že již předtím ho viděl na jiném místě dělat totéž ," upřesnila Altmanová.

Podle ní byl podezřelý muž pod vlivem alkoholu, odmítal se podrobit dechové zkoušce i odběru krve. "Policisté ho proto převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Vyžádali jsme si od oborníků z dopravních podniků posudek na výši škody, a poté se rozhodne v dalším postupu při vyšetřování," dodala Altmanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám