Hlavní obsah

Vyháněl z kamionu vosu a narazila do něj dodávka. Její řidič zemřel

Novinky, kub
Lipník nad Bečvou

Za tragickou nehodou na nájezdu k dálnici D1 na Přerovsku, kde v úterý u Lipníka nad Bečvou zemřel 75letý řidič dodávky, byla podle policie zřejmě vosa. Dodávka narazila do odstaveného nákladního auta, jehož šofér zastavil pod mostem kvůli tomu, že chtěl z kabiny vyhnat poletující hmyz. Podrobnosti k okolnostem nehody ve středu upřesnila policie.

Foto: Policie ČR

Řidič dodávky nehodu nepřežil.

Článek

Podle vyšetřovatelů jel řidič ve středních letech s nákladním vozidlem Volvo po silnici I/35 ve směru od Lipníka nad Bečvou na nájezd na D1.

Srážku dodávky s náklaďákem na sjezdu z D1 nepřežil jeden z řidičů

Krimi

„Na rovném úseku této komunikace pod dálničním mostem zastavil a zapnul výstražná světla z toho důvodu, že mu do kabiny vletěla vosa a chtěl ji vyhnat oknem u spolujezdce,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová s odkazem na řidičovu výpověď.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda se stala pod dálničním mostem u Lipníka nad Bečvou.

Do stojícího kamionu však vzápětí z dosud nezjištěných důvodů narazil 75letý řidič dodávkového vozidla, který jel stejným směrem.

Dodávka na D1 narazila do odstaveného auta, jeden člověk zemřel

Krimi

Senior na místě podlehl vážným zraněním.

Foto: Policie ČR

Šofér odstavil náklaďák kvůli létajícímu hmyzu v kabině.

Nehoda se stala odpoledne, komunikace byla bezmála tři hodiny uzavřena.

Dálnici D1 ve směru na Brno uzavřela nehoda dodávky

Domácí

Případ policie vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti, u zemřelého byla nařízena soudní pitva. Škodu policie vyčíslila na 600 tisíc korun.

Reklama

Související články

Hromadná nehoda zavřela D1 za Prahou

Na dálnici D1 u Modletic nedaleko Prahy v sobotu dopoledne havarovalo osm až deset aut. Kolem deseti lidí utrpělo zranění. Směr na Brno byl kvůli přistávání...

Výběr článků

Načítám