Hlavní obsah

Vlak smetl na přejezdu u Plzně auto, řidič vyvázl s lehkým zraněním

Právo, Novinky, pab, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Motorový vlak se ve středu na železničním přejezdu v Chrástu u Plzně srazil s osobním autem. Řidič vozidla byl lehce zraněn.

Nehoda vlaku a osobního auta u PlzněVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Nehoda se stala před polednem v Dolanské ulici na trati Chrást u Plzně - Radnice. Náraz auto odhodil mimo koleje, přední část mělo zdemolovanou.

„Auto jelo po silnici, ale místo aby zůstalo stát, jelo dál. Najednou rána a my jsme viděli, jak auto bylo odhozeno. Ve vlaku se nestalo nikomu nic, ale drclo to,“ popsala Právu událost žena z vlaku.

Že nikdo ze sedmi cestujících ve vlaku nepřišel k úhoně, potvrdili i záchranáři, řidič auta podle nich vyvázl s lehkým zraněním. „Po ošetření byl ponechán na místě,“ uvedl mluvčí záchranářů Martin Brejcha.

Příčiny nehody vyšetřuje policie. Podle svědků údajně v době nehody nefungovala výstražná světla. Lidé na místě také spekulovali o tom, že roli mohla sehrát skutečnost, že auto vjíždělo na koleje proti silnému slunci.

Na stejném přejezdu došlo ke střetu auta s vlakem i v červnu. Tehdy řidič fordu na místě zemřel. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na kolejích u PlzněVideo: Patrik Biskup, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám