Hlavní obsah

Vlak na Břeclavsku rozpůlil auto na přejezdu. Podle policie mohla řidička spáchat sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Policisté vyšetřující nedělní nehodu osobního automobilu Audi a vlaku na Břeclavsku nevyloučili, že šlo o sebevraždu ženy, která vůz řídila. Náraz auto rozpůlil a jedna jeho část rozbila okno vlaku. Cestujícím se nic nestalo.

Foto: Policie ČR

Auto vlak zničil.

Článek

Nehoda se stala u Šakvic v neděli odpoledne na přejezdu, kde byla funkční jak světelná signalizace, tak závory. Rychlík auto zdemoloval, řidička utrpěla devastující zranění a na místě zemřela.

Foto: Policie ČR

„Jedna část při odlétnutí poškodila okno vagónu. Cestujícím se naštěstí nic nestalo. Policisté prověřují veškeré verze a nevylučují, že mohlo dojít i k úmyslnému jednání,“ uvedla mluvčí policie Kamila Haraštová s tím, že policisté případ prověřují jako trestný čin obecného ohrožení.

Foto: Policie ČR

Poničené okno vlaku

Ve vlaku cestovalo asi 130 lidí. Škoda na vlaku a automobilu činí podle Drážní inspekce 4,5 miliónu korun. Místo vlaků nasadily dráhy autobusy, některé spoje měly zpoždění až 100 minut.

Reklama

Výběr článků

Načítám