Hlavní obsah

VIDEO: Zemědělec přišel o život při práci s lisem na poli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VALAŠSKÉ KLOBOUKY

Soukromý zemědělec přišel o život při práci s lisovacím strojem na seno na poli v části města Valašské Klobouky Mirošov. Neštěstí se zřejmě stalo již v úterý večer, tělo asi šedesátiletého zemřelého bylo nalezeno ve středu ráno. Příčinu úmrtí vyšetřují kriminalisté, řekla mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Článek

"Bližší podrobnosti s ohledem na přání rodiny nebudeme zveřejňovat. Šlo však o zkušeného člověka, zejména zemědělce by tento případ měl varovat a přimět k tomu, aby při práci více dbali na dodržování bezpečnostních předpisů," poznamenala Bartíková.

V posledních měsících se ve Zlínském kraji stalo hned několik pracovních úrazů s tragickými následky. Například v září utrpěl vážné zranění čtyřicetiletý muž, který svážel traktorem dřevo v lese u Zubří na Vsetínsku. V létě zase zemřeli při práci hned dva lidé na Zlínsku.

V Napajedlech zahynul asi dvacetiletý mladík, kterého zasypala zemina při hloubení studny na zahradě rodinného domu. O pár dní dříve utrpěl pracovní úraz s fatálními následky i šestaosmdesátiletý muž v obci Lutonina. Senior, který při chůzi používal francouzskou hůl, zakopl a upadl přímo na ruční kosu, kterou sekal trávu.

Reklama

Výběr článků

Načítám