Hlavní obsah

VIDEO: Hasiči bojovali s požárem na Hlavním nádraží v Praze

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Profesionální hasiči z Prahy a jejich drážní kolegové z metropole a Kralup nad Vltavou likvidovali v noci mohutný požár v objektu pražského Hlavního nádraží. Plameny se jim podařilo dostat pod kontrolu po čtyřiceti minutách.

Článek

K nočnímu ohni byly první jednotky vyslány dvanáct minut před třiadvacátou hodinou, postupně se sjela řada hasičských vozů pražských profesionálů a drážních hasičů. Plameny šlehaly do výšky několika desítek metrů.

„Při příjezdu byl požár historické budovy skladu v areálu Wilsonova nádraží plně rozvinutý. Při požáru byly poškozeny v nedaleko stojící osobní vozy a kontejnery,“ uvedli k nočním zásahu hasiči.

Příčiny požáru se zatím vyšetřují, pracují na tom odborníci hasičů a policistů. K požáru v noci přijel také pražský radní Rudolf Blažek, který je ve městě zodpovědný za bezpečnost. Škoda byla předběžně vyčíslena na jeden a půl miliónu korun.

Pražský radní Rudolf Blažek (vlevo) u nočního požáru.

Všechna foto: HZS Praha / Leoš Kučera

Reklama

Výběr článků

Načítám