Hlavní obsah

Vážná nehoda zablokovala dopravu u Ostravy, kamión skončil v poli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

K dopravní nehodě tří vozidel došlo v pátek kolem 10.30 v Plzeňské ulici v Ostravě. Výpadovka z města směrem na Mošnov na Novojičínsku byla několik hodin uzavřena. Dva lidé utrpěli středně těžká zranění.

Kamión po nehodě tří vozidel skončil v poli Video: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Policejní mluvčí Gabriela Holčáková uvedla, že nehoda se stala v blízkosti střelnice ve Staré Bělé a mezi havarovanými vozidly je kamión, dodávka a osobní automobil.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión v poli

Podle mluvčího záchranné služby Lukáše Humpla byli zraněni dva lidé. „Padesátiletý muž utrpěl středně těžké poranění zad a páteře a byl převezen do Městské nemocnice Ostrava. Šestatřicetiletý muž má poranění hrudníku a břicha a byl transportován do ostravské fakultní nemocnice. Jeho zranění jsou rovněž středně těžká,“ uvedl Humpl.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión v poli

„Kamión skončil v poli se sadbou brambor, mj. porazil vzrostlý strom a způsobil utržení zřejmě telefonního kabelu. Z nádrže, v níž je asi 200 litrů nafty, palivo vykapává. Hasiči tento únik provizorně zajistili,“ informoval mluvčí hasičů Petr Kůdela s tím, že na silnici jsou ještě dodávka a renault.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión v poli

Reklama

Výběr článků

Načítám