Hlavní obsah

V Ústí zachytil autobus seniorce ruku a rozjel se

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Vážná zranění utrpěla seniorka, které se při vystupování přivřela ruka do dveří autobusu MHD v Ústí nad Labem. Žena ve věku 76 let se snažila vedle vozu běžet, dokud si jí řidič nevšiml a nezastavil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala již v pátek dopoledne na zastávce MHD Všebořická. „K dopravní nehodě došlo tak, že při vystupování 76leté cestující z autobusu došlo k uzavření ruky této cestující ve dveřích autobusu. Ten se následně rozjel. Poškozená se snažila vedle autobusu běžet, dokud si jí řidič nevšiml a nezastavil,” popsala nehodu ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

„Seniorka utrpěla velmi vážné zranění a musela být ihned záchrannou službou převezena do nemocnice, kde je v současné době hospitalizována,“ dodala mluvčí.

Policisté nyní pátrají po svědcích nehody a žádají všechny, aby se přihlásili na lince 158 nebo nejbližší policejní služebně. „Jejich svědectví může policistům pomoci k řádnému objasnění všech skutečností této vážné nehody,“ dodala Hyšplerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám