Hlavní obsah

V ústeckém obchodním centru se popraly děti, policie hledá poškozené

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Ústecká policie vyšetřuje bitku dětí místním obchodním centru. Jména útočníků již zjistila, ale dosud se jí nepodařilo identifikovat dva poškozené mladíky.

Rvačka dětí v obchodním domě v ÚstíVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál již na konci června v obchodním centru Fórum v Ústí nad Labem. Policie o něm informovala v pátek a požádala o pomoc v pátrání.

„Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti dvou chlapců, kteří se stali terčem útoku skupinky výtržníků,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Na zveřejněném záznamu jde o chlapce v modrém tričku a světlých kraťasech a o jeho kamaráda v černých kraťasech a bílém triku, které má na přední straně nějaký tmavý vzor.

Útočníky, kterými jsou převážně nezletilé děti, policie již ztotožnila. Případ zatím vyšetřuje jako trestný čin výtržnictví, ale dosud neví, zda byli poškození nějak zraněni nebo jim vznikla nějaká škoda. Protože nejsou nezletilí trestně odpovědní, případ bude zřejmě odložen.

„V případě, že rodiče či známí poznávají tyto chlapce, tak ať se prosím obrátí na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ uzavřela Hyšplerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám