Hlavní obsah

V třídírně odpadu v Praze našli torzo těla ženy bez hlavy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Mrtvolu ženy bez hlavy a nohou našli ve středu ráno pracovníci třídírny odpadu v Praze 10. Tělo přivezl jeden z popelářských vozů. Zatím není jasné, jak žena zemřela.

Foto: policejnidenik.cz

Policisté našli v třídírně tělo mrtvé ženy.

Článek

Oznámení o nálezu těla v třídírně odpadu v ulici Ke Káblu policie dostala od pracovníka firmy kolem čtvrté hodiny ráno. Na místo vyjel kromě kriminalistů také technik na zajištění stop.

„Kriminalisté vyhodnocují stopy a zajišťují důkazy. Mimo jiné musejí zjistit, odkud bylo tělo, kterému chybí hlava a nohy, přivezeno,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Kriminalisté nařídili pitvu zemřelé, která pravděpodobně proběhne ve čtvrtek.

Pražští kriminalisté stále vyšetřují dva podobné případy. Části těla našli ve Vltavě v říjnu a listopadu minulého roku. Nejprve policisté našli v přístavišti u veslařského klubu lidskou nohu, další dny našli také ruku, trup a pytel s dalšími ostatky. Detektivové i přes pátrací akci dosud nenašli hlavu oběti. V květnu státní zastupitelství oznámilo, že zná totožnost mrtvé. [celá zpráva]

Druhý případ kriminalisté vyšetřují od konce roku 2011, kdy na různých místech nalézali části dalšího ženského těla. Během roku 2012 se jim podařilo zjistit, že mrtvá pocházela ze Slovenska. Zveřejnili také její portrét, který zrekonstruovali. Vraha se doposud nepodařilo dopadnout. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám