Hlavní obsah

V pražských Řepích se srazila dvě auta, jedno se převrátilo na střechu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Plzeňské ulici v pražských Řepích se v sobotu střetla dvě osobní auta. Jedno z nich skončilo převrácené na střeše, zpátky na kola ho dostali přivolaní hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou vozů v pražských ŘepíchVideo: Novinky

 
Článek

Octavia se s hyundaiem srazila na křižovatce ulic Plzeňská a Makovského. Hyundai skončil převrácený na střeše. Na místě zasahovali policisté, záchranáři i hasiči. Ti na místo vyslali jednotky ze tří stanic, včetně speciálního vozu s hydraulickou rukou.

„V převráceném voze byla zraněna dvojice muže a ženy. Oba utrpěli zhmožděniny hrudníku. Záchranáři je převezli na urgentní příjem motolské nemocnice. Ve druhém voze byly zraněny dvě ženy, z nichž jedna byla nezletilá. Záchranáři je po vyšetření převezli rovněž do nemocnice,” uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie

Starší z žen utrpěla pohmožděniny v oblasti zápěstí, nezletilou dívku pak lékaři převezli do nemocnice z preventivních důvodů.

Plzeňská ulice byla ve směru z centra uzavřena. Dopravu odkláněli policisté. Hasiči po zadokumentování nehody policií převrátili auto pomocí hydraulické ruky zpátky na kola. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám