Hlavní obsah

V pražské Sapě zmizel podnikatel. Našli jeho porsche a doklady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pohřešuje 56letého muže z Blanenska. V pondělí odjel na schůzku do pražské Sapy, kde beze stopy zmizel. Našlo se jeho odemčené porsche.

Pohřešovaný mužVideo: Policie ČR

 
Článek

Jan Vaculík z obce Černá Hora odjel v pondělí ráno vypůjčeným VW Golf do Prahy na obchodní schůzku. Po cestě si v servisu vyzvedl svůj Porsche Cayenne a VW vrátil. Následně jeho stopa končí. Příbuzní se na policii obrátili v pondělí večer a kriminalisté začali případ prověřovat.

V Sapě byla tajná továrna na značkové roušky. V krabicích jich bylo za 18 milionů

Krimi

„Kriminalistům se podařilo zjistit, že podnikatel opravdu dorazil do pražské tržnice Sapa. Pohyb pohřešovaného muže tam kolem poledne zachytily bezpečnostní kamery,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Nalezené porsche

Dle informací od obchodního partnera, se kterým se měl sejít, už na schůzku nepřišel. Hlídka následně v tržnici našla nezajištěné porsche s doklady a dalšími věcmi. Mobil pohřešovaného dostupný není.

„Ani další prověrky kriminalisty zatím nedovedly k vypátrání podnikatele. Informace k pohybu hledaného muže můžete kriminalistům sdělit na policejní tísňovou linku 158,“ požádal Malášek.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný muž

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám