Hlavní obsah

Po řidiči BMW, který večer uprchl od nehody v Praze, pátrali policisté i vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté až do půlnoci pátrali po řidiči, který po 21. hodině utekl od nehody v Karlovarské ulici. Povolána byla Speciální pořádková jednotka, dorazil velitel policie, či psovod se služebním psem. Do vzduchu vzlétl policejní vrtulník s termovizí.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po řidiči, který v Praze utekl od nehodyVideo: Novinky

 
Článek

„Protože existuje riziko, že je dotyčný zraněný, a protože jsou v noci venku velmi nízké teploty, byla zorganizována takto rozsáhlá pátrací akce," řekla Novinkám ještě v průběhu večera policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Další policejní hlídky pak projížděly okolí. Řidiče se však ani přesto nepodařilo najít.

BEZ KOMENTÁŘE: Večerní nehoda na okraji PrahyVideo: Novinky

K nehodě došlo po 21. hodině v Karlovarské ulici, poblíž křižovatky s ulicí Na Jivinách. Obě auta jela podle svědků ve směru z centra na dálnici D6. Po střetu byla fabie odmrštěna do protisměru.

„Řidička fabie byla při nehodě lehce zraněna a skončila v péči záchranářů. Řidič druhého vozu z místa nehody utekl a policisté po něm pátrají. Do pátrací akce se zapojil také psovod se služebním psem," řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na Karlovarské

Na místě zasahovali také hasiči. Ti zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a po zadokumentování nehody policií odklidili trosky a střepy ze silnice.

Karlovarská ulice byla na více než hodinu obousměrně uzavřena. Okolnosti nehody prošetřuje nadále policie, která také hledá svědky. Ozvat se mohou na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám