Hlavní obsah

V Praze se srazil autobus s autem, devět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při srážce autobusu a osobního auta v pražských Satalicích se v pondělí večer zranilo devět lidí. Tři lidé byli zraněni těžce. Původní informace hovořily o pěti zraněných, z toho dvou těžce. Na místo letěl i vrtulník záchranářů. Uvedla to Monika Nováková, mluvčí středočeských záchranářů, kteří na místě zasahovali ve spolupráci s pražskou zdravotnickou záchrannou službou.

V Praze se srazil autobus s autemVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala krátce před 18:00. „V ulici K Radonicům zasahujeme u nehody autobusu a osobního auta, z toho jsme vyprostili jednu osobu,“ sdělili na Twitteru pražští hasiči.

Foto: Aktu.cz

Nehoda auta a autobusu v Satalicích

Původně záchranáři informovali o pěti zraněných. Mluvčí středočeské záchranné služby Nováková ale řekla, že situace na místě nehody byla nepřehledná. Později proto upřesnila, že se zranilo celkem devět lidí.

Jeden muž musel být s poraněním hrudníku přepraven do nemocnice letecky. Vážně zraněny byly také dvě ženy, jedna utrpěla poranění hlavy a druhá poranění hrudníku.

Foto: Aktu.cz

Nehoda auta a autobusu v Satalicích

Foto: Aktu.cz

Nehoda auta a autobusu v Satalicích

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám