Hlavní obsah

V Praze nabourala sanitka s pacientem do sloupu, dva zranění

Novinky, coe, fia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

U tramvajové zastávky U Zvonu na pražském Smíchově naboural v neděli odpoledne sanitní vůz do sloupu. Jak Novinkám řekla mluvčí pražské policie Eva Miklíková, na místě došlo k nehodě dvou vozidel, jedním z nich byla sanitka s pacientem. Při střetu se zranily dvě osoby a byly převezeny do nemocnice.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Nehoda sanitky na Bertramce v Praze

Článek

Mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová Novinkám řekla, že se nejednalo o sanitku Pražské záchranné služby, ale soukromého subjektu.

Podle Miklíkové jely v sanitce tři osoby. „Došlo k dopravní nehodě dvou vozidel. V sanitě jeli řidič, spolujezdec a pacient, dva lidé utrpěli lehká zranění a byli převezeni do nemocnice,“ řekla Novinkám s tím, že nehoda byla ohlášena 15:30 na lince číslo 158.

Podle Miklíkové se dá zavinění pod vlivem alkoholu předběžně vyloučit.

„Osobní auto i sanita jely stejným směrem. Osobák odbočoval doleva, řidič si zřejmě nevšiml majáků a došlo ke střetu. Sanita jela po kolejích. Řidič osobního auta, který cestoval sám, vyvázl z nehody nezraněn,“ řekla později Novinkám Miklíková.

Škoda podle ní činí 250 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám