Hlavní obsah

V Ohři u Kadaně bylo nalezeno tělo, může jít o pohřešovaného vodáka

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

V řece Ohře u Kadaně na Chomutovsku objevili ve čtvrtek dopoledne kolemjdoucí mrtvolu neznámého člověka. Tělo vytáhli z vody poblíž cyklostezky přivolaní hasiči. Kriminalisté teď zjišťují, zda nejde o vodáka, který je pohřešován od začátku ledna, kdy se na Karlovarsku převrhl raft.

Foto: HZS KK

Hasiči při pátrání po ztraceném vodákovi na Ohři

Článek

Tělo bylo nalezeno zhruba hodinu před polednem. Na místo ihned vyjel tým kriminalistů, který na místě pracuje. Že by mohlo jít o pohřešovaného muže, policie zatím nepotvrdila. „Bude provedena pitva a expertizy,” uvedla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan připomněl, že kromě karlovarských hasičů pátrali po vodákovi opakovaně i hasiči z Ústeckého kraje. „Bylo několik pátracích akcí, skončily ale bez výsledku,” dodal Marvan.

Raft s pěti vodáky se převrhl na jezu u Mlýna nad Ohří na Karlovarsku na začátku ledna. Čtyři vodáci se z řeky zachránili, silný proud je ale táhl asi dva kilometry, než se dostali na břeh. Pátý, čtyřiačtyřicetiletý muž, je od té doby nezvěstný. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám