Hlavní obsah

U řeky v Karlových Varech našli mrtvého novorozence

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Kriminalisté vyšetřují od úterního rána smrt novorozence v Karlových Varech. Tělo dítěte leželo na břehu řeky Ohře, lékař konstatoval úmrtí. Policie případ prověřuje jako vraždu a prosí případné svědky, kteří zaznamenali něco podezřelého v okolí místa nálezu nebo mají informace k samotné tragédii, aby se ozvali na tísňovou linku 158.

Foto: Policie ČR

Policejní specialisté na místě nálezu mrtvého novorozence v Karlových Varech

Článek

Novorozence bez známek života našel kolemjdoucí vedle cyklostezky u řeky poblíž Chebského mostu.

Po oznámení o nálezu vyrazili na místo záchranáři, podle jejich mluvčího Radka Hese ale již nebylo možné dítěti pomoci. „Lékař bohužel musel konstatovat úmrtí,” sdělil Hes Novinkám.

V pražském bytě byl nalezen mrtvý novorozenec. Policie zadržela ženu

Krimi

Podrobnosti k případu, jako například pohlaví dítěte, záchranka nesdělila s odkazem na policii, ani policejní mluvčí Jakub Kopřiva konkrétnější nebyl. Uvedl jen, že jeho kolegové prověřují podezření z vraždy novorozence.

„Kriminalisté žádají případné svědky, kteří v místě, na kterém bylo tělo novorozence nalezeno, viděli podezřele se chovající osobu či osoby, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, kde je možno informace poskytnout i anonymně,” uvedl Kopřiva.

Novorozence zavraždila a hodila do kontejneru. Soud jí potvrdil 17 let vězení

Krimi

Policie rovněž žádá, aby lidé dali vědět, pokud mají ve svém okolí povědomí o těhotné ženě, která je po porodu a dítě s sebou nemá.

Kdy mohlo dojít k porodu, kriminalisté neuvedli. „Vzhledem k tomu, že se jedná o úmrtí dítěte, nebudeme poskytovat žádné bližší informace,” uzavřel mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám