Hlavní obsah

V Brně hořelo v bytovém domě. Policisté, žena a dítě se nadýchali zplodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři lidé včetně dvou policistů se nadýchali zplodin při požáru v koupelně v bytovém domě v brněnských Židenicích. Hasiči z domu evakuovali osm lidí, další tři vyvedli ve vyváděcích maskách. Příčina vzniku požáru i výše škody jsou v šetření, řekl mluvčí hasičů Petr Příkaský. Evakuovaní obyvatelé se během odpoledne mohli vrátit do svých domovů.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hořet začalo v koupelně v bytě v bytovém domě na Karáskově náměstí, požár měli hasiči nahlášený před 15:00.

„Bylo to v druhém nadzemním podlaží, v bytě se při našem příjezdu nikdo nenacházel. Z domu jsme evakuovali osm lidí, další tři jsme vyvedli ven ve vyváděcích maskách,” uvedl mluvčí.

V obří pražské hale hořelo, zevnitř se valil hustý kouř

Krimi

Čtyři lidé v domě se nadýchali zplodin. „Ošetřili jsme dva policisty, jednu ženu a jedno dítě, všichni se nadýchali zplodin hoření,” uvedla Bothová.

Záchranáři pacienty po ošetření rozvezli do několika brněnských nemocnic. Podle informací mluvčí by žádný z pacientů neměl být ve vážném stavu.

„Policisté, kteří jsou mezi zraněnými, pomáhali při záchranářských a evakuačních pracích,” uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám