Hlavní obsah

Útočník v maskáčových kalhotách s předkusem napadl mladou ženu. Poznáte ho?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Policie v Chomutově pátrá po zatím neznámém útočníkovi, který přepadl mladou ženu. Ta se naštěstí jeho ataku ubránila a muž utekl. Podle policie měl podezřelý maskáčové kalhoty a zřejmě předkus.

Foto: Policie ČR

Policie sestavila identikit podezřelého

Článek

Útok se stal na začátku března kolem půl deváté večer mezi ulicemi Hornická a Bezručova.

„Neznámý pachatel tam měl fyzicky napadnout mladou ženu. Poté, co se žena začala napadení bránit, měl utéct,“ uvedla v úterý mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Falešný taxikář vozil ženy po Praze a sexuálně je obtěžoval

Krimi

Poškozená podle ní uvedla, že šlo o muže bílé pleti, ve věku 30 až 35 let, výšky 160 až 165 cm, silné, tlusté postavy. Na hlavě měl mít černou pletenou čepici. Vlasy měl pravděpodobně krátké, vidět mu nebyly. Měl tmavý plnovous.

Na sobě měl v době činu maskáčové kalhoty, na opasku měl nůž zasunutý v černé pochvě. Boty měl černé, do terénu, ne však kanady. „Muž mluvil česky, avšak měl problémy s výslovností. Hovořil, jako by mu chyběly přední zuby, nebo měl předkus,“ uvedla Glogovská.

Informace o totožnosti podezřelého přijme linka 158 nebo je lze napsat na e-mail petr.tomesek@pcr.cz. Z jakého trestného činu je muž podezřelý, policie nesdělila.

Chtěl zabít sebe i sousedku. Řeším problémy, řval na strážníky zběsilý muž

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám