Hlavní obsah

Chtěl zabít sebe i sousedku. Řeším problémy, řval na strážníky zběsilý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Se zběsilým mužem měli co dočinění policisté a strážníci minulý týden v Chomutově. Výtržník řval na celé sídliště, a když ho chtěli policisté zadržet, hodil po nich lahev. Údajně chtěl zabít sebe a sousedku.

Já jsem chtěl řešit problémy, řval na strážníky výtržníkVideo: Městská policie Chomutov

 
Článek

Hlídky byly vyslány do ulice Březenecká minulý čtvrtek večer, kde lidé hlásili řev a bouchání. Dva sousedé měli poškozené dveře, přičemž s mužem se nedařilo spojit.

Po hlídkách pořvával z balkonu. „Já tady řeším problémy a teď tady do toho jdete vy. Vy to vyřešíte nebo co? Mě to nezajímá, ona lže,“ řval muž na celé sídliště.

Strážníci se poté dostali do domu, kde muž stihl poškodit vchodové dveře dvěma sousedům. „Muž ale vyběhl z bytu a hodil po jednom z policistů skleněnou láhev. Následně byl zpacifikován a byla mu nasazena pouta,“ uvedla městská policie.

Po zadržení podle nich muž uvedl, že chtěl zabít sebe i sousedku a sebepoškozoval se kladivem. Záchranáři ho ošetřili a policisté jej odvezli na služebnu. Případem se dále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám