Hlavní obsah

Útočník boxerem surově napadl ženu na pražském Proseku

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Brutálním útokem ukončil lupič cestu z práce 23leté ženě v Praze - Proseku na konci ledna. Když nechtěla vydat svou kabelku, surově ji napadl tzv. boxerem. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera v metru.

Lupič oloupil mladou ženu s boxerem v ruceVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo v neděli 27. ledna kolem 05:30 v ulici Litoměřická. Neznámý lupič ženu sledoval a ve vhodnou chvíli k ní přistoupil zezadu, udeřil do hlavy a pak se s přepadenou začal přetahovat o kabelku.

„Lupič nakonec s kabelkou, dvěma mobilními telefony a peněženkou s doklady a finanční hotovostí asi šest tisíc korun utekl pryč,“ konstatovala mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Hledaný lupič

Při přepadení pachatel nepromluvil ani slovo a podle kriminalistů ženu udeřil tzv. boxerem. S mnohačetnými poraněními v oblasti hlavy ji do nemocnice převezla záchranná služba.

Hledaný lupič je ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť a v době přepadení měl oblečenou černou zimní bundu, tmavě modré džíny a na hlavě černou čepici. Jakékoliv informace o lupiči přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Místo, kde byla žena přepadena

Reklama

Výběr článků

Načítám