Hlavní obsah

Ukradl trenýrky, kvůli nouzovému stavu mu hrozí osm let

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Špatnou dobu pro domněle mazanou výměnu spodního prádla si vybral mladík v Brně. Do jednoho z hypermarketů se totiž vydal pro nové trenýrky, ovšem zaplatit za ně nehodlal. Místo toho chtěl na místě činu zanechat svoje špinavé spodní prádlo.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladík byl ale přistižen a vzhledem k tomu, že se krádeže dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu a v minulých letech byl za obdobné činy již odsouzen, hrozí mu až osm let vězení.

Soudy přitvrzují. Muž je kvůli drobné krádeži ve vazbě a hrozí mu osm let

Krimi

„Z věšáku v oddělení se spodním prádlem skrytě sebral nové trenýrky, se kterými se pak rychle uchýlil do převlékací kabinky. Pak už ho nenapadlo nic lepšího, než že své špinavé spoďáry pohotově vyměnil za nové. Použité ho příliš netrápily, ledabyle je nechal ležet na prodejně,” sdělil v úterý mluvčí policie Petr Vala.

Přes stav nouze vykradl v Sokolově obchod, může dostat až 8 let

Krimi

„Naštěstí však nechutná krádež nezůstala bez povšimnutí, mladého zloděje zadrželi bystří zaměstnanci obchodu,“ dodal mluvčí.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám