Hlavní obsah

Ukradenou pokladnu otevíral v parku krumpáčem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

POLIČKA

Osmatřicetiletý muž z Poličska byl v sobotu zadržen policistou, když v parku rozbíjel krumpáčem malý trezor. Ukázalo se, že ho na Silvestra ukradl v jedné místní firmě.

Foto: www.beskydyportal.cz

Staré Hamry mají jedinečnou obrázkovou stezku

Článek

Osmatřicetiletý muž je podezřelý z krádeže a vloupání. Podle policie na Silvestra vnikl neuzamčenými dveřmi do kanceláře jedné firmy v Jiráskově ulici v Poličce a ze skříně odcizil příruční pokladnu s 25 tisíci.

Zloděje smolaře zadržel policista, který šel přes městský park na ranní směnu. Bylo mu divné, že někdo v parku buší krumpáčem do ocelové bedny.

"Když přišel blíž, zjistil, že je to příruční trezorek, ze kterého se již sypaly drobné mince. Podezřelý s načatým trezorkem i s krumpáčem putoval na policejní stanici. Tam vyšla jeho trestná činnost najevo," uvedla policejní mluvčí Lenka Klouzová.

Podezřelý byl navíc zaměstnancem firmy, ve které trezorek odcizil. Díky všímavému policistovi byl odcizený příruční trezorek i s penězi zajištěn a vrácen majiteli.

Reklama

Výběr článků

Načítám