Hlavní obsah

U Prahy se převrátil sypač, řidič skončil v nemocnici

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sněžení trápilo ve čtvrtek večer řidiče v Praze i ve středních Čechách. U Zlatníků na Praze západ se převrátil sypač do pole. Zraněný řidič skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda sypače u Zlatníků na Praze západVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 20. hodinou na silnici mezi Libní a Zlatníky na Praze západ. Sypač se převrátil na bok do pole. Řidiče museli vytáhnout hasiči, poté skončil v péči záchranářů, kteří ho po ošetření převezli do nemocnice.

Hned za sypačem zapadl zadním kolem mimo silnici i linkový autobus. Tomu musel zpět na silnici pomoci vyprošťovací vůz.

Okolnosti nehody sypače vyšetřují policisté. I o jeho vyproštění zpět na silnici se musela postarat těžká technika specializované firmy. Silnice byla na několik hodin uzavřena.

Sníh dělal problémy také řidičům na dálnicích D5 a D4, kde mohla auta projíždět jen sníženou rychlostí. Kvůli tomu se například vytvořila dlouhá kolona kamionů na Pražském okruhu, a to od dálnice D5 až k Ořechu. K velkému počtu nehod, převážně osobních vozidel, vyjížděli také policisté v Praze. V drtivé většině se jednalo o nehody, které se obešly bez zranění. Řidiči bourali do svodidel, do plotů i do příkopů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám